Wednesday, December 16, 2015

Videochatul este unul dintre cele mai noi domenii din Romania



Videochatul este unul dintre cele mai noi domenii din Romania. Acesta reprezinta o intreaga piata deschisa pentru divertismentul barbatilor si nu numai. Majoritatea persoanelor nu isi dau seama ca industria videochatului este mult mai complexa si viitoare angajate au impresia ca acest domeniu este destinat pentru o clasa inferioara de persoane. In alte tari videochatul este vazut cu alti ochi iar studiourile sunt pline de fete tinere care isi doresc un salariu mare si un viitor minunat. In Iasi studiourile de videochat sunt unele dintre cele mai moderne studiouri de acest fel din Europa. Aici sunt peste 500 de tinere angajate. Din pacate, aceasta cifra este mica in comparative cu studiourile din alte tari ! Din aceasta cauza studiourile de videochat sunt in permanenta cautare de viitoare angajate.
             
Esti interesata de o cariera ? Videochatul reprezinta alegerea perfecta pentru orice tanara cu un fizic de invidiat in randul femeilor. Persoanele care lucreaza deja in acest domeniu iti pot da sfaturi si te pot ajuta ca sa ajungi o persoana influenta din domeniul acesta. Depinde de tine ce vrei sa alegi ! Ca orice domeniu, videocatul are mai multe subdomenii. Acestea sunt in Romania in numar de 2: videochat pentru adulti si videochat pentru tineri. Exista diferente foarte mici intre cele doua, dar acest lucru nu afecteaza castigul fetelor interesate. 

Se poate castiga lejer peste 10.000 euro in cazul unei fete cu vechime de 2-3 ani si cu o frumusete de invidiat. Trebuie mentionat ca in studiourile de videochat prezenta barbatilor este interzisa, in majoritatea. Angajatele noastre te pot ajuta ca sa aprofundezi o limba straina si la inceput poti opta pentru un scurt training care te va familiariza cu domeniul videochatului. De asemenea, la studiourile de videochat au loc trainiguri unde se vor prezenta tehnici si sintagme pentru a cuceri orice mascul alpha. Te asteptam ca sa te inscrii la noi si SUCCES !

No comments:

Post a Comment