Thursday, October 29, 2015

MIcrofoane spion la preturi excelente si o camera auto ca bonus



Camerele video destinate masinilor capata din ce in ce mai multa popularitate, acest trend venind din tari precum Rusia, Statele Unite, China sau Coreea de Sud, unde soferii instaleaza astfel de dispozitive din dorinta de a inregistra posibile accidente sau acte de coruptie ale reprezentantilor legii. Datorita evolutiei tehnologiei o camera poate fi aplicata oriunde, astfel ca preturile camerelor auto sunt mult mai accesibile decat in anii trecuti, iar dimensiunile acestora sunt cu mult reduse. Eu pentru la birou aveam niste microfoane spion, dar evident, in trafic nu iti sunt de niciun folos.

Cei mai multi dintre soferi achizitioneaza o camera auto pentru ca se simt mai protejati de politistii corupti, dar si impotriva soferilor violenti care nu isi recunosc niciodata vina in cazul in care produc un accident rutier. 

De asemenea, autovehiculele pot fi protejate si in parcare, impotriva accidentelor rutiere dar si impotriva vandalizarii. Astfel cand iti gasesti dimineata masina lovita in parcare nu ai de unde sa stii cine se face vinovat, insa cu ajutorul camerei auto poti urmari imaginile si observa momentul in care autoturismul a fost acrosat. Exista anumite tipuri de camere video pentru masina care au un senzor special si incep inregistrarea cand sesizeaza miscare, iar acestea sunt destinate persoanelor care doresc sa isi protejeze bunurile din masina.

In plus, o camera auto poate face un sofer sa devina mai bun, stiind ca tot timpul sunt inregistrati, acestia tind sa devina mai calmi, mai atenti si mai respectuosi cu ceilalti participanti la trafic. De asemenea, un alt obicei, care prinde contur si in tara noastra, este frauda comisa de pietoni, care pozeaza in victime, ca si cum ar fi fost acrosate pe trecerea de pietoni. 
Adica acestia simuleaza ca au fost loviti de un autoturism care nu se face vinovat de nimic. Cu o camera auto, insa, poti scapa de multe drumuri si iti poti demonstra nevinovatia, astfel incat sa nu ai parte de batai de cap. In plus, il poti acuza tu pe cel care a incercat sa te insele sau sa te santajeze.



No comments:

Post a Comment